Jannicke Bøe Liebenberg, Regionssjef Vest i Front Innovation, er veldig glad for at selskapet er på plass i egne kontorer i Bergen. Foto: Jon Danielsen.
Jannicke Bøe Liebenberg, Regionssjef Vest i Front Innovation, er veldig glad for at selskapet er på plass i egne kontorer i Bergen. Foto: Jon Danielsen.

Front Innovation etablerer seg i Bergen

21.01.2019

Gassellevinneren i Rogaland 2018, Front Innovation AS, har nå inntatt Bergen. 

I januar 2019 åpnet Stavangerselskapet Front Innovation AS avdelingskontor i Bergen.
- Selskapet er i sterk vekst og ambisjonen er å etablere oss nær kundene og viktige markeder, samt ta en sterk posisjon innenfor vårt fagfelt i Bergen og Hordaland, sier Ola Thuen Neergaard som er daglig leder i selskapet.

Front Innovation ble startet i 2014 av to ivrige og dyktige gründere, og selskapet har spesialisert seg på å hjelpe bedrifter med å finanisere innovasjonsprosjekter med statlige midler, altså redusere risikoen.  - Vi gjør mer enn å skrive søknader. Vi går inn i bedrifter og hjelper dem med å kartlegge innovasjonsprosjekter og vi bistår i hele fasen av støttefinansieringen, sier Thuen Neergaard. Vi hjelper også bedrifter med å søke støtte til energibesparende investeringer som ikke er relatert til FoU eller innovasjon, tilføyer han.

For å lede satsingen i Bergen og Hordaland, har Front Innovation ansatt Jannicke Bøe Liebenberg som regionssjef. Hun har bl.a erfaring fra Schibsted hvor hun har jobbet i ni år, hvorav de fire siste årene som salgs- og markedssjef i Sysla. - Å få være med og starte opp denne satsingen i Bergen er utrolig spennende. Jeg er veldig fasinert av det Front Innovation har fått til på disse årene siden oppstart og jeg er overbevist om at vi kan tilføre en spisskompetanse på dette fagfeltet i Bergen som ikke finnes i dag, sier Bøe Liebenberg.
- Det som er det viktigste for oss i starten er å komme tettere på allerede eksisterende kunder i regionen, samtidig som vi skal ut å gjøre oss kjent og skaffe nye kunder. Da vet jeg fra mine tidligere jobber at det å være tilstede på de rette nettverksarenaene er en veldig viktig del av dette. Det var derfor helt naturlig for meg å melde oss inn i Bergen Næringsråd fra dag én, sier Bøe Liebenberg.

Nå håper hun at det vil være mange som er interessert i å høre mer om dem og gjerne ta en uforpliktende prat om hvor det eventuelt kan ligge muligheter.
- Vi skaper alltid kundeverdi før vi tar oss betalt, så det er først når leveransen har gitt resultater at vi tar betalt for jobben. Det er derfor liten risiko for bedrifter å gi oss en sjanse, sier hun avslutningsvis.

Front Innovation AS holder til I Møllendahlsveien 1A. Ønsker du å høre mer om hva Front Innovation kan gjøre for din bedrift er det bare å ta kontakt med Jannicke Bøe Liebenberg (932 00 934 / jl@frontinnovation.no).
Du kan også lese DN sin sak om selskapet når de ble kåret til årets Gasellebedrift i Rogaland her.


FRONT INNOVATION:
Vår lidenskap er innovasjon. Innovasjon skaper arbeidsplasser, muligheter og løser utfordringer. Vi er stolte av å kunne bidra sammen med våre kunder. Vårt bidrag er vår ekspertise innen innovasjonsfinansiering. Vårt fokus er rettet mot å se muligheter, ha kunnskap til å utføre og ha tid til å følge opp våre kunder. Vi bistår selskap – fra mindre teknologiselskap til større børsnoterte konsern – med å realisere sine FoU- og energiledelsesprosjekter.

www.frontinnovation.no