Nytt medlem: PostNord AS

27.11.2018

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør nordiske selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige. Bergen Næringsråd er svært fornøyd med å ha fått PostNord med på laget. 

Det norske PostNord AS er en del av nordiske PostNord AB, selskapet som ble dannet da Post Danmark AS og Posten AB fusjonerte. Den samlede virksomheten tilbyr tjenester innen kommunikasjon og logistikk gjennom varemerkene PostNord og PostNord Strålfors.

Norden er deres hjemmemarked, med effektive løsninger til Europa og resten av verden.

PostNord har hovedkontor i Sverige.  De har 6000 leveringssteder og 120 terminaler i Norden. Her jobber rundt 38 000 medarbeidere for å distribuere 5.2 milliarder brev og andre postforsendelser hvert år, hvorav 130 millioner av disse er pakker.

Her kan du laste ned en presentasjon av PostNord 

Du kan også lese mer om de på deres nettside