Nytt medlem: Accenture

01.11.2018

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer en rekke tjenester og løsninger innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing.

Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter.

Med 459,000 ansatte globalt og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. I Norge teller Accenture ca 1100 ansatte og har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen. I Bergen har Accenture en sterk tilstedeværelse innen bransjene bank, finans og forsikring, samt olje og gass. Det er et mål å vokse i Bergen de neste årene, med dette utvide kundeporteføljen og bli flere ansatte.

For mer informasjon. Besøk oss på www.accenture.no