Flytter hovedkontoret fra Canada til Bergen

25.10.2018

Corvus Energy satser tungt på grønn maritim næring og planlegger å flytte hovedkontoret til Bergen.   

Den norsk-canadiske batterileverandøren Corvus Energy skal bygge en egen batterifabrikk i Bergen på bakgrunn av stor etterspørsel etter hybride energisystemer i offshore- og shippingsektoren. Hovedsetet skal også etableres i den maritime hovedstaden.  

- Batterirevolusjonen innenfor maritim sektor er i full gang, og Bergensregionen er et sentrum for utviklingen. Vi ønsker å levere de beste løsningene i bransjen, og produksjon i Norge vil gjøre det mulig for oss å raskt teste ut og utvikle nye løsninger som kan svare på behovet som kommer de neste årene, Geir Bjørkeli, konsernsjef i Corvus Energy.

- Etterspørselen etter batterier stiger raskt i alle sektorer som elektrifiseres, og det at våre bedrifter bygger ledende kompetanse på området er imponerende. Derfor er det svært gledelig at Corvus Energy får tyngdepunktet sitt i Bergen, sier næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd, Johannes Magnus.


Corvus Energy er medlem av Bergen Næringsråd. På bildet: Konsernsjef, Geir Bjørkeli.