Nytt medlem: FOT I BAKKEN

24.08.2018

Vi skreddersyr deres konferanse, kongress, event, årsfest, firmafest, kundearrangement, åpning, jubileum eller fagseminar.

Fot i bakken ble etablert i 2012 og har siden oppstart tatt hånd om over 200 000 gjester. Vi gjennomfører årlig ca 100 forskjellige arrangementer og oppdrag for kunder. Vi operere i hele Norge med utgangspunkt i Bergen. De siste årene har vi hatt arrangementer i 20 forskjellige byer i Norge og utallige lokasjoner. Vi planlegger, kvalitetssikrer og gjennomfører arrangementer på en kreativ og trygg måte i hele Norge. Hovedproduktene våre er konferanse, event og consulting.

Fot i bakken har meget god kompetanse og erfaring i å gjennomføre konferanser. Selskapet er teknisk arrangør for store konferanser og kongresser. Vi har gjennomført konferanser med deltakere fra 30 til 6000 deltakere på alle arenaer i Bergen. De mest brukte er Grieghallen, Scandic, Choice og Thon.
Vi eier ikke eget utstyr innen teknikk, catering, lokaler eller artister. Selskapet har valgt å kjøpe tjenester og produkter fra de fremste leverandører i bransjen for å alltid sikre den beste leveransen til kunden.
Fot i bakken består av en motivert og målrettet gjeng som alltid er klar for nye utfordringer. Vi drives av å finne de beste løsningene sammen med kunden fra idé -og konseptutvikling til planlegging, gjennomføring og etterarbeid.
 
Les mer om Fot i bakken på deres hjemmesider.
Bergen Næringsråd ønsker Fot i bakken velkommen med på laget!