Motivasjon skaper relasjon. Inspirerte mennesker blir ambassadører.

01.01.0001
  • Forsømmer vi stimuleringen av vårt indre landskap?

  • Glemmer vi det mellommenneskelige til fordel for det materielle?

  • Blir komfortsonen vår større - eller er vi blitt avhengige av det digitale?


Motivasjon skaper relasjon.

Inspirerte mennesker blir ambassadører. 

 

Få stimulert ditt indre landskap og ta med deg kollegaer og andre som fortjener det!

Salem konferansesal, 19. april 2018, Kl. 10:00 – 16:45. 

Billettpris: 2 500,- kr inkl lunsj.

Påmelding: post@sensumkompetanse.no


Les mer om konferansen på www.sensumkompetanse.no 

 

________________________________________________________________________________

Program:
Kl.10.00: Åpning av seminaret ved konferansier Trond Haukedal
Kl.10.15: «Hvilke lederegenskaper er viktige når det røyner på?» Hanne Kristin Rohde
Kl.11.30: «Fearless» – hva får mennesker til å prestere på sitt beste? Anja Hammerseng-Edin
Kl.12.30: Lunsj
Kl.13.30-14.30: «Det var måten du sa det på – om ledelse og kommunikasjon.» Nina Nakling
Kl.14.30-14.45: Pause
14.45-15.45: «50 år på barrikadene for barn beste.» Magne Raundalen.
Kl.15.45-16.00: Oppsummering og avslutning av konferansen

 

Trond Edvard Haukedal
Psykolog, foredragsholder og forfatter er dagens moderator.  

Hanne Kristin Rohde
Noen stikkord er likeverd, tillit og samarbeid. Hvordan står det til på din arbeidsplass på disse områdene? Leder i politiet i tjue år og toppleder fra 2002 frem til 2014. Har vist seg som tydelig, åpen og uredd og ærlig på de utfordringene politiet møter i hverdagen. Fra 2014 har hun holdt erfaringsbaserte foredrag og er en suksessrik forfatter va kriminalromaner og også en barnebok.

Noen stikkord er for hennes opplevde suksessfaktorer i ledelse er likeverd, tillit og samarbeid. Hvordan står det til på din arbeidsplass på disse områdene? Hennes foredrag er konkrete, engasjerte, morsomme og preget av dybdeforståelse. Hun fremstår med klokskap og stor verdimessig bevissthet, og det hun formidler skaper ettertanke.


Anja Hammerseng-Edin

Anja Hammerseng-Edin er håndballspilleren som etter hvert trivdes like godt på scenen som på banen. Som håndballspiller og tidligere landslagspiller vet hun hva som kreves under press og stress. Hun leverer et intenst, troverdig, inspirerende og artig foredrag basert på selvopplevde møter og erfaringer – med en indre tørst etter kunnskap og forståelse.


Nina Nakling

Er i utgangspunktet pedagog med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, coaching og pedagogisk utviklingsarbeid, samt at hun har en mastergrad i utdanningsledelse. Hun trives virkelig på scenen og formidler sine tanker med entusiasme og humor. Hun er personlig i sin form og byr på seg selv. Nina er en av de mest etterspurte kurs og foredragsholderne i landet, ikke minst i skoler og barnehager.


Magne Raundalen

Svært kjent og anerkjent barnepsykolog og en av våre mest profilerte fagpersoner som har arbeidet med barn og barn i krise. Han har vært president i den norske UNICEF- komiteen og besøkt mange krigsherjede land der han har møtt barn med traumer fra krig og konflikt.

Har gitt ut en rekke bøker og produsert mengder artikler. Han har fått humanistprisen og er kommandør for St. Olavs Orden for sitt arbeid for barn og unge. Han er en usedvanlig dyktig og engasjert foredragsholder. Gled deg til å møte en av våre mest vitale og faglig ungdommelige 75 åringer vi har i dette landet!