Nytt medlem: RAYVN

09.04.2018

Bergen Næringsråd ønsker RAYVN hjertelig velkommen som medlem i foreningen.

RAYVN utvikler og leverer software for krise- og hendeleshåndtering. Verktøyet gjør det mulig for organisasjoner å raskt mobilisere sine ressurser, koordinere deres handlinger og kommunisere effektivt under hendelser. Med hovedfokus på høy brukervennlighet og lav brukerterskel har verktøyet blitt tatt i bruk i en rekke ulike sektorer og organisasjoner av ulike størrelser fra store komplekse arrangement som Sykkel VM og New York Fashion Week, til offshore, petroleum, transport og annet.

RAYVN er foreløpig i bruk i åtte land og har distribusjon fra Bergen, Kuala Lumpur og New York.
Hovedkontoret ligger på bryggen i Bergen.

Les mer om RAYVN her  

For en live presentasjon av produktet, ta en titt her