Styrking av Victoria Gruppen i Bergen

01.01.0001

Norhand Industri AS i Norheimsund selges i sin helhet til Victoria Gruppen AS fra Bergen. Begge selskapene er familieselskaper og begge har jobbet tett med hverandre i mange år innen salg og produksjon av personlig verneutstyr. 

Norhand Industri AS ble etablert i 2012 da Norheimsund Industrier AS ble delt opp. Investeringsselskapet til Janus, Gøy AS, gikk inn som eier. Norhand Industri AS har hatt en sterk utvikling under Janus-paraplyen. 2017 ble det beste året noensinne i selskapet. Gøy AS har lenge ønsket en større ramme rundt Norhand Industri AS, da markedet får stadig større konstellasjoner av konkurrenter.

Victoria AS ble etablert på Stølen 1932 som skofabrikk og er fortsatt i samme families eie. Victoria AS er en av Norges ledende leverandører av arbeidsklær og verneutstyr til alle typer offshore- og onshorebedrifter. Selskapet har hovedkontor og to avdelinger i Bergen i tillegg til avdelinger i Tromsø, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Drammen.

Norhand Industri AS og Victoria Gruppen AS vil fortsette sitt samarbeid med Janusfabrikken AS på utvikling av under- og mellombekleding til yrkesbekledingsmarkedet. Victoria Gruppen AS ønsker å la driften av Norhand Industri AS fortsette i Steinsdalen.

(Arne Fonneland, Styreleder i Gøy AS og Knut Jacobsen, Styreleder i Victoria Gruppen AS)