Gratis seminar med professor Kevin Bales

01.01.0001

For Freedom og Bergen Kommune v/Kemneren inviterer til gratis foredrag med professor Kevin Bales!

Kevin Bales er en verdensledende ekspert på moderne slaveri. Han er Professor of Contemporary Slavery ved University of Nottingham, og forfatter av flere bøker* om moderne slaveri, samt medforfatter av the Global slavery index som gir ut en årlig rapport over forekomsten av moderne slaveri i verden. Bales har også en kjent TED-talk fra 2010 med over 800 000 views.

Tirsdag 20.mars kommer professor Bales til Bergen for å snakke om sammenhengen mellom slaveri i produksjonslinjen og vestlig økonomi. I tillegg vil seminaret inneholde en panelsamtale mellom Prof. Bales, politikere og næringslivsledere fra Bergen. Det blir da mulighet for innspill og spørsmål fra publikum.

Seminaret er gratis, men forutsetter forhåndbooking av plasser via eventbrite. Deltagere som har meldt seg på, men som forhindres fra å delta bes avbestille billettene sine snarlig, eller gi beskjed til post@forfreedom.no så raskt som mulig så andre kan få benytte plassen.

PÅMELDING HER