Nytt medlem: Frankering Bergen AS

01.01.0001

Vi ønsker Frankering Bergen hjertelig velkommen som medlem i Bergen Næringsråd.

Frankering Bergen er eneforhandler for Neopost i Bergen.
Ti år etter salget av Frankering Bergen til Pitney Bowes, kan du igjen handle hos Frankering Bergen. De er de samme personene som i sin tid gjorde Frankering «verdenskjent» i Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet er lokalisert i Frankeringsbygget, ved Fagernes Yacht Club.

Dyktige medarbeidere, bussreklame og utallige avisannonser sørget for å skape en unik leverandør av kontormaskiner og møbler allerede fra starten i 1979.

Hos Frankering Bergen kan du kjøpe eller leie alt innen kopi/print/scanning - post og papirbehandling - vann / kaffemaskiner - makulering - papp-presser - AV / infosystemer og kontormøbler. Frankering Bergen garanterer god service, personlig oppfølging og de beste produkter fra ledende produsenter.

www.frankeringbergen.no