Novaform Bergen blir medlem av Bergen Næringsråd

01.01.0001

Novaform Bergen AS blir medlem av Bergen Næringsråd

Den allsidige bergensbedriften som driver med prosjekt ble medlem av Bergen Næringsråd fem år etter de ble grunnlagt. 

Novaform tilbyr allsidig prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsbransjen fra planleggingsfasen, søknadsprosesser, oppfølging av byggearbeidene, overtakelse og oppfølging av garantier. I tillegg har de tjenester som uavhengig kontroll, byggelånskontroll og tilstandsvurderinger.

Bedriften ble etablert i 2013 og har kontor på Minde i Bergen. Kundene deres er offentlige og private byggherrer, større utbyggeraktører, eiendomsselskap, investeringsfond, banker, privatpersoner, advokater, entreprenører og andre som trenger bygg eller anleggsteknisk kompetanse.

De seks ansatte har variert og bred erfaring og utdanning fra bygg og anleggsbransjen, og flere av dem har også vært flere år i entreprenørbransjen. De har dermed god praktisk erfaring i bunnen, noe som er en stor fordel når man skal administrere et prosjekt på en effektiv måte.

Novaform har søsterfirma i Sandnes og Haugesund, og omsetter tilsammen for over 50 mill. Novaform i Bergen har 6 ansatte og omsatte i 2017 for ca 8,5 millioner.