Fargespill presenterer "D eg E"

01.01.0001

Fargespill presenterer "D eg E"

De er kåret til «Årets bergenser» og de har mottatt Bergen kommunes pris for likestilling, inkludering og mangfold. Nå byr Fargespill på to ekstraforestillinger av kjempesuksessen «D eg E» onsdag 28. januar.

«D eg E» handler om identitet. Om ungdommens vanskeligste og viktigste prosjekt - å finne ut hvem du er. Gjennom musikk og dans som spenner fra hiphop til halling, finner Fargespillerne balansen mellom røtter og nye impulser i sin søken etter D eg E.

Premieren i november var utsolgt. BA trillet terningkast 6 og uttalte at «Fargespill har aldri vært bedre». BT konstaterte at «Det vanker gåsehud, enten du vil eller ei.» Så da knalles det til med ekstraforestillinger 28.januar kl 16 og kl 18 i Grieghallen!

Med på laget har Fargespill en av vår tids mest banebrytende hiphop-artister, Lars Vaular, denne gangen som tekstforfatter.

Fargespill lover en eksplosiv forestilling med barn og unge som treffer deg rett i nervesystemet, fordi de E D de E og får anledning til å vise D.

Her kan du kjøpe billetter:
Søndag 28.januar – Ekstraforestilling «D eg E» @ Grieghallen, Bergen kl 16.00
Søndag 28.januar – Ekstraforestilling «D eg E» @ Grieghallen, Bergen kl 18.00