I dag snakker vi med Kay-André Kristoffersen

12.03.2021

- Ordet endring har vel alle kjent på i denne perioden. Det er gjerne ikke så mye frykt lengre i det ordet der, mener Kay-Andre Kristoffersen i Ramirent. Han er også overrasket over hvor effektiv arbeidsdagen har blitt gjennom bruken av digitale plattformer.

________________________________________
Navn:                           Kay-André Kristoffersen
Tittel:                           Salgssjef 
Bedrift:                        Ramirent
Kjernevirksomhet:  Utleie av maskiner og utstyr  
_________________________________________


Vi har snakket med Kristoffersen om hvordan koronakrisen har påvirket Ramirent. - Det er blitt tøffere tak i bygg- og anleggsbransjen de siste månedene, spesielt etter jul. Men med høyt fokus på smittevern holdes hjulene i gang. 

- Den største utfordringen da koronakrisen var et faktum, ble det å kunne samles både internt og å møte kundene på en trygg og god måte. Når hele den vanlige hverdagen ble snudd på hodet den 12/3-20 skapte det usikkerhet hos alle kollegaer, venner og familie. Vi måtte også permittere noen i en periode. I tillegg var det en skikkelig bølge da de strenge tiltakene i Bergen og omegn trådte i kraft i februar 2020. 

Kristoffersen ser likevel positivt på fremtiden. - Selv om vi sikkert må leve med tiltak også ut 2021, så er det svært positivt det som skjer i forhold til vaksine nå. I tillegg har det vært gode erfaringer i forhold til nettopp hygiene og mer effektive hverdager med bruk av digitale plattformer. Det blir samtidig godt å kunne treffe mennesker igjen på en vanlig måte, fortsetter Kristoffersen.

- Det har også vært kjekt å oppleve hvor mye vi i Ramirent, men også hele bygg- og anleggsbransjen har stått på for å holde prosjekter og bransjen i gang gjennom dette året. Ordet endring har vel alle kjent på og det er gjerne ikke så mye frykt lengre i det ordet der, mener han.

Kristoffersen har fått en aldri så liten digital overraskelse i denne tiden. - Man kan være mye mer effektiv med bruk av hjemmekontor og Teams og på den måten være på mange steder i løpet av en arbeidsdag. Man kan styre flere prosjekter samtidig og få en mer effektiv arbeidsdag.