Siste nytt
 • - Vi vet at enkelte næringer vil bruke lang tid på å komme seg ut av denne økonomiske nedgangstiden. Derfor er vi glad for at Regjeringen nå velger å utvide kompensasjonsordningene og bistå de næringene som fortsatt sliter med å holde hjulene i gang, sier adm. direktør Marit Warncke i en kommentar til revidert nasjonalbudsjett.
  Vis mer
 • - Vi må skape flere arbeidsplasser med data som ressurs. Potensialet for databasert verdiskaping er på 300 milliarder kroner. Det vil utgjøre 7% av BNP, og passere verdiskapingen av olje og gass, mener Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.
  Vis mer
 • I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å bevilge ytterligere en halv million til Nonedas arbeid, i tillegg til de 200 000 organisasjonen allerede får over statsbudsjettet. Mye av pengene vil bli brukt til å jobbe videre med planene om å etablere en nasjonal dataspillklynge for den norske bransjen.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
 • Bravida utvider konseptet om leveranse av bærekraftige servicetjenester og små prosjekter innen alle tekniske disipliner. - GreenHub er et utrolig flott tiltak fordi det vil bidra til at Bergen når sine klimamål. Det gjør at jeg heier på dere, sa en fornøyd ordfører Marte Mjøs Persen under åpningen.
  Vis mer
 • Torsdag 6. mai kl 09.00 holder EGGS Bergen sitt aller første webinar! Temaet er helseinnovasjon med brukeren i sentrum.
  Vis mer
 • - Kunstig intelligens treffer næringslivet som en stiv kuling fra vest. Derfor har vi gitt støtte til Norwegian Cognitive Center, slik at næringslivet kan sette seil for å henge med i digitaliseringen, sier Siren Sundland, styreleder i Agenda Vestlandet og konserndirektør i Sparebanken Vest.
  Vis mer
Se alle: Medlemsnyheter
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • - Når verden blir så utrygg som nå, blir hjemmet ekstra viktig og vi tilbringer mer og mer tid hjemme. Det gjør jo at bedrifter som oss får en veldig positiv effekt av korona, forteller Solrun Hitland, varehussjef på IKEA i Åsane.
  Vis mer
 • - Et godt samarbeid med våre kunder, som har jobbet hardt hver eneste dag for å holde hjulene i gang i bygg- og anleggsbransjen, gjør at vi foreløpig står relativt støtt igjennom denne perioden. Vi i Cramo jobber med å tilpasse oss og vi utvider vår virksomhet. Det har gjort at vi den senere tid har ansatt flere medarbeidere i Bergen, forteller regiondirektør i Cramo, Veronica Oestreich.
  Vis mer
 • - Det er komplett umulig med den situasjonen og de rammene som er rundt oss, og fortsatt drifte en virksomhet innenfor mat og servering, mener Janne Gullaksen i Bod 24.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med
Synspunkt
Se alle: Synspunkt