Siste nytt
 • Bergen er tildelt 27 mill i den såkalte ventilordningen for koronarammet næringsliv. Bergen Næringsråd har krevd at disse pengene må ut til rammede bedrifter så fort som mulig, og at det for fremtiden må gis fullmakt til byrådet, slik at pengene kommer fort ut til de som trenger dem.
  Vis mer
 • Serveringsbransjen åpner igjen som følge av nye koronaregler. Vi er likevel skuffet over at det gis begrensninger for skjenking, at koronapass ikke tas i bruk, og at det for store konferanse- og arrangementssteder ikke åpnes for mer enn 200 gjester.
  Vis mer
 • Bergen Næringsråd sitt unge nettverk, BergenUP, startet onsdag med å dele sine egne personlige grunner til hvorfor de jobber i Bergen. Nå oppfordrer de flere til å bruke sosiale medier til å gjøre det samme, dele det beste med Bergen, med bruk av #hvorforbergen.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
 • 17. desember 2020 åpnet Polestar sitt nye space på Tårnplass i Bergen sentrum. Vel ett år har gått, og Polestar kan i dag vise til god utvikling i kundetilstrømning, markedsandel og dyktige medarbeidere!
  Vis mer
 • Etter nesten to år med hjemmekontor er det mange som leter etter aktiviteter for sine ansatte. På Ado Arena skreddersyr de bedriftsavtaler for store og små virksomheter. - Fysisk aktivitet gir enorm helsegevinst, og basseng er en trygg og god arena i forhold til smitte. Virus overlever ikke i klorvann, forteller administrerende direktør i Ado Arena, Håkon A. Egeberg Johansen.
  Vis mer
 • I Sysendalen, 800 meter over havet ved foten av Hardangervidda, etablerer Eidfjord Resort nå fjellandsby. Området, som allerede har mange hyttefelt, har over 200 skidager i året.
  Vis mer
Se alle: Medlemsnyheter
Synspunkt
 • Stiftelsen Fargespill, som samler barn og unge med ulik kulturell bakgrunn for å lage helt fantastiske forestillinger, er en bergensk suksesshistorie som snart kan feire 20-årsjubileum. Det samme er Festpillene, som snart fyller 70 år. Disse bergenske institusjonene har minst én ting til felles: De hadde ikke vært der de er i dag uten entusiastiske bidrag fra bergenserne.
  Vis mer
 • Siden pandemien brøt ut i mars 2020 har regjeringen hatt en reaktiv håndtering. I første del av pandemien var dette nødvendig, men skal vi finne veien ut av pandemien må vi tenke annerledes.
  Vis mer
 • Koronapass på utesteder og kulturarrangement kan redusere behovet for slike inngripende tiltak som nå innføres.
  Vis mer
Se alle: Synspunkt
Lederintervju: I dag snakker vi med
 • Høgskulen på Vestlandet (HVL) har mål om å bli et arbeidslivsorientert universitet med en profil som skiller de fra klassiske breddeuniversiteter som UiB og UiO. I dag snakker vi med prodekan for samhandling ved fakultet for helse- og sosialvitenskap, Monica Wammen Nortvedt.
  Vis mer
 • Marcus Garberg, manager i Avo Consulting, er ny leder av BergenUP. Han overtar etter senioradvokat Lorentz Sveen Tvedt fra Harris, som har vært med å løfte BergenUP til nye høyder over flere år.
  Vis mer
 • Satsingen på Norge som en attraktiv, internasjonal filmlokasjon skjer her i Bergen. Nasjonal filmkommisjon er en nyetablert stiftelse. De har ett mål for øye: Få flere filmproduksjoner til å velge Norge. I dag snakker vi med leder for stiftelsen, Meghan Beaton.
  Vis mer
Se alle: Lederintervju: I dag snakker vi med
Skråblikk
 • Jonnemann har bestemt seg for å bli orakel. Her er hans svar på de mest søkte spørsmålene i 2021 (i følge google og andre kilder).
  Vis mer
 • Jonnemann er heeeelt forvirret men sitter benket foran pc og nettbrett for å få med seg fredagsunderholdningen; regjeringens pressekonferanse om korona-restriksjoner.
  Vis mer
 • Jonnemann har dyp fotballblues. Derfor forsøker han å fokusere på det positive og kraftfulle i denne tiden.
  Vis mer
Se alle: Skråblikk