Siste nytt
 • Det er mye positivt i regjeringens havbruksstrategi, mener Krister Hoaas. – Et utvalg som skal gi innspill til en mer effektiv forvaltning må ha god representasjon fra havbyen Bergen.
  Vis mer
 • I forrige uke besøkte Distrikts- og Digitaliseringsminister, Linda Hofstad Helleland, Bergen. Hun fikk treffe flere medlemsbedrifter av Bergen Næringsråd innen digitalisering. Hun startet dagen med å annonsere at Bergen kommune får 49 millioner kroner i ekstra midler i den kommunale kompensasjonsordningen.
  Vis mer
 • Etter tre år går Katrine Trovik av som leder for ressursgruppe finans og mangeårige medlem av ressursgruppen Erik Magdalon Throndsen, regiondirektør i SpareBank 1 SR-Bank, overtar. Trovik fortsetter i Bergen Næringsråd som styreleder og som medlem av ressursgruppen.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
 • Etter 14 år som Umoe Consulting ble IT-konsulentselskapet med røtter tilbake til 2002 omdøpt tilbake til Ulriken Consulting. De ansatte kjøpte i fjor sommer opp aksjene til Jens Ulltveit-Moe, midt i pandemien. I dag er det et voksende konsulenthus som leverer tjenester innen IT-arkitektur, systemutvikling, BI, maskinlæring og prosjektledelse.
  Vis mer
 • 12. juli starter Air France opp igjen med flygninger fra Bergen.
  Vis mer
 • Fem aktuelle gratis BI-kurs med studiepoeng for nyutdannede, unge, arbeidsledige og permitterte
  Vis mer
Se alle: Medlemsnyheter
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • Øyunn Viken er daglig leder for Kultur Vest, og begynte i vår. Nå er målet å få publikum tilbake til kulturarrangementene i byen.
  Vis mer
 • For 20 år siden var Netflix, HBO og «binge watching» ukjente begrep. Likevel satset TV 2 på streaming og en internettplattform som tok betalt av forbrukere for å se TV-innhold. Det ble en så stor suksess at man valgte å kommersielle den tekniske løsningen bak, og selskapet Vimond så dagens lys i 2011. Et tiår senere er det bergenske selskapet helt i front i utviklingen av medieteknologi, og er i dag en av de ledende aktørene på det globale markedet.
  Vis mer
 • - Vi gleder oss stort til vi kan oppleve en mer normal hverdag, besøke våre kunder og våre flinke medarbeidere, som virkelig har stått på i denne krevende tiden vi snart kan legge bak oss. Vår kjernevirksomhet har ikke endret seg, vi skal fortsatt gi mennesker en bedre arbeidshverdag, sier Rune Kristian Monsen, konserndirektør i Tomagruppen.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med
Synspunkt
Se alle: Synspunkt