Siste nytt
 • Regjeringen går inn med 16,8 milliarder kroner til fullskala karbonfangst og -lagring. – Dette kan bety enormt mye for å redusere klimautslipp i industrien og skape fremtidens grønne arbeidsplasser, sier Marit Warncke, administrerende direktør i Bergen Næringsråd.
  Vis mer
 • Bedriftene i Bergensregionen har mer enn halvert flybruken i 2020. I 2021 forventer næringslivet økt flybruk, men betydelig lavere enn i 2019. Det viser en fersk undersøkelse Bergen Næringsråd har gjort i samarbeid med Avinor.
  Vis mer
 • Bergen Næringsråd forventer at våre fylkespolitikere sørger for en raskest mulig innfasing av utslippsfrie hurtigbåter. Derfor kan de ikke følge fylkesrådmannens innstilling om at dette utsettes til 2028.
  Vis mer
Se alle: Siste nytt
Medlemsnyheter
Se alle: Medlemsnyheter
Intervjuserie: I dag snakker vi med
 • - Som destinasjon for internasjonal filmproduksjon er den største utfordringen at regjeringen ikke har tatt ordentlig tak i insentivordningen. Politikerne må nå kjenne sin besøkelsestid for å sikre at internasjonale og lokale filmproduksjoner blir gjort i Norge, sier Sigmund Elias Holm i Vestnorsk Filmkommisjon.
  Vis mer
 • - Jeg savner til og med folkemøtene. De er krevende, men alltid interessante, sier Mette Svanes. Så er da direktøren for plan- og bygningsetaten borti farligere saker, også. Hun synger jo i kor.
  Vis mer
 • - Det er bakvendt at friske, arbeidsglade mennesker skal betales for å sitte hjemme, når de egentlig trengs på jobb til å innovere og finne nye inntjeningsområder, sier Heidi Sperre, daglig leder i FLY.
  Vis mer
Se alle: Intervjuserie: I dag snakker vi med
Synspunkt
Se alle: Synspunkt