Husk meg?
Har du glemt ditt passord?
Bli medlem

Hyssingen Produksjonsskole feiret 2-års jubileum

Published 25.01.2017, AT 12:00

En av elevenes står for dette flotte maleriet på en vegg i produksjonsskolen.

Hyssingen Produksjonsskole feiret 2-års jubileum 24. februar og inviterte til åpen dag med ulike kulturelle innslag, omvisninger og prestasjoner av de ulike verkstedene.


Det fylkeskommunale tiltaket for ungdom som har droppet ut av videregående skole viser seg å produsere positive resultater. Målet med Hyssingen Produksjonsskole er å gi dem mestringsopplevelser, og få dem tilbake til skole eller ut i arbeid.


På produksjonsskolens åpne dag tirsdag 24. februar bød de på ulike kulturelle innslag, omvisninger og prestasjoner av de ulike verkstedene. I tillegg var der anledning til å handle produkter laget av ungdommene hos Hyssingen.

Bergen Næringsråds Fellesfond for utdanning, Bergen Næringsråds Fellesfond for sosiale formål, Understøttelseskassen og Understøttelseskassen Sosiale legat bidrar med økonomisk støtte til Hyssingen, og det er gledelig å se at vårt samarbeid bidrar til vekst, læring og ikke minst til å få flere ungdommer tilbake til skole og arbeid.
Understøttelseskasssen støtte går direkte til prosjektet «Buddy», et 3-årig pilotprosjekt der studenter fra Høyskolen i Bergen fungerer som mentorer og sosiale støttespillere til utvalgte ungdommer ved skolen.   export news to RSS

Articles Per Page:

Inn i et mer optimistisk år? - 12.01.2017

Medlemmene i Bergen Næringsråd var pessimistiske for finansmarkedets utvikling i 2016, men utfallet viste seg å bli bedre enn de trodde.

Les mer »

Fremtiden er lys for IKT-bransjen - 06.09.2016

Etter en omfattende kartlegging, igangsatt av Bergen Næringsråds ressursgruppe Digitalisering, ser resultatene meget lovende ut for IKT-bransjen i Hordaland. IKT-bedriftene i Hordaland omsatte i 2015 samlet for 9,8 milliarder kroner. Veksten de siste to årene er på 12,6 prosent, og det er ventet en tilsvarende stabil og langsiktig vekst i...

Les mer »

Årskonferansen 2016: Time to step up - 28.06.2016

Årskonferansen tar i år utgangspunkt i FNs 17 bærekraftsmål. Målene er en klar bestilling til verdens ledere innen politikk og næringsliv.

Les mer » 
RSS  |  Sideoversikt
Membership Software by APT