Lunsjmeny

03.11.2021

Dele meny

Fat 1
Hjemmelaget pastrami roastbiff av kalv fra Jæren med stekt kepaløk og remulade tilsmakt kapers og pepperrot fra Vestlandet

Allergener: Egg, Sulfitt


Fat 2
Kyllingrullade fra Stange gård med karrimajones og grillet squash

Allergener: Egg

Fat 3
Langtidsbakt salmalaks fra Bømlo, fennikelsalat og yoghurtdressing tilsmakt dill og sitron
Ceviche av speket vestlandsk villkveite med tangsalat og ertepure laget på norske erter

Allergener: Fisk, Laktose, Sulfitt

Fat 4 - Vegan
Asiatiske smaker med nordiske råvarer
Bønner, kikerter, grillet paprika, tomat fra Jæren, artisjokk, vårløk og hvitløksolje tilsmakt karse fra Mikrogrønt i Knarvik

Allergener: Sulfitt


Fat 5 - Vegan
Syltet, bakt, grillet blomkål og purreløk i variasjon med soppemulsjon og sot fra kortreist purreløk

Allergener: Sulfitt